Dit menu wordt geserveerd voor het volledige tafelgezelschap
Zonder wijnen
tartaar van schelvis / zeewierkroketje / rauwe bloemkool / wakame /curry / koriander
rag fijne Italiaanseworst / briochebrood / artisjok / puntpaprika / rucola / mozzarella di buffala / ansjovis
filet / gekonfijt boutje / saus met kruidnagel / pommes dauphine / pompoen / beukenzwammetjes
gepocheerde rogfilet/ venusschelpen / venkel / sinaas/ handgerolde couscous / sausje met Préaris blond
panna cotta met vanille / gepocheerde peer / mousse van chocolade / amandelroomijs / krokantjes
huisbereid vanilleroomijs / chocoladesaus / handgeklopte room
in plaats van het dessert
supplement bovenop het dessert
Enkele kleine gerechtjes om te proeven en te delen, porties per 2 personen.
Verse tartaarsaus
BBQ saus
mojo rojo (Canarische saus op basis van puntpaprika, look en amandel)
koriander dip
avocadodip met tomatenpoeder
Thaïse curry / kokos / koriander
sweet chili
Delaet & Van Haver ‘Secreto 07’ / salami Montagna Duroc d‘ Olives / jamon Iberico bellota
2 stuks / gefrituurde peterselie / citroen
Gegrild / kruidensla / tomatensalsa ‘Rascal tastebuddies’
rucola / truffelcrème / 36 maand oude Parmegiano Reggiano
jonge spinazie / sausje van mascarpone & gorgonzola dolce / walnoot
rag fijne Italiaanse worst / briochebrood / artisjok / puntpaprika / rucola / mozzarella di buffala / ansjovis
tartaar van schelvis / zeewierkroketje / rauwe bloemkool / wakame / curry / koriander
geprakt warm patatje / zure room / opgelegde sjalot / jonge scheutjes uit Sijsele
Gegrild / kruidensla / tomatensalsa ‘Rascal tastebuddies’ / frietjes, brood of rijst
gepocheerde rogfilet / venusschelpen / venkel / sinaas / handgerolde couscous / sausje met Préaris blond
sla of warme groenten / puree of frietjes
Le petit crèmeux’ / augurk / BBQ saus / ongeschilde frietjes / meergranenbroodje / Jalapeño / slaatje / Tex-Mex maïs
‘Le petit crèmeux’ / augurk / BBQ saus / ongeschilde frietjes / meergranenbroodje / Jalapeño / slaatje / Tex-Mex maïs
3 stuks / slaatje / huisgemaakte mayonaise / frietjes
filet / gekonfijt boutje / saus met kruidnagel / pommes dauphine / pompoen / beukenzwammetjes
op de graat gegrilde moot van reuzenpladijs / aardappelpuree / wokgroentjes / blanke botersaus / miso & limoen
gegaard in ‘t nieuwe groen ( koreander,basilicum, munt,...) puree of ongeschilde frietjes
verse ongeschilde frietjes / kruidenslaatje of warme groenten / champignon-, peper- of bearnaisesaus
met frietjes of puree
verse ongeschilde frietjes / kruidenslaatje of warme groenten / champignon-, peper- of bearnaisesaus
crème van pastinaak / bordelaisesaus / toast champignon met kruidenboter
verse ongeschilde frietjes / kruidenslaatje of warme groenten / champignon-, peper- of bearnaisesaus
huisgemaakt vanille-ijs / handgeklopte slagroom / huisgemaakte chocoladesaus
Seizoensfruit / huisgemaakt vanilleroomijs
koude whiskysabayon / warme gezouten caramel / huisgemaakt vanille-ijs
panna cotta met vanille / gepocheerde peer / mousse van chocolade / amandelroomijs / krokantjes
5 geaffineerde hoevekaasjes / noten-krentenbrood / zoete garnituurtjes
met balletjes
sla, tomaat of appelmoes, puree, ongeschilde frietjes of kroketjes
met puree of frietjes
sla / tomaat of appelmoes / frietjes of puree
sla / tomaat of appelmoes/ frietjes
sla, tomaat of appelmoes, puree, ongeschilde frietjes of kroketjes
met slaatje / frietjes
met groentjes naar keuze / saus naar keuze / frietjes
met frietjes / slaatje
gesloten
12u00 tot 16u00 (keuken tot 14u)
12u00 tot 16u00 (keuken tot 14u)
18u30 tot 00u00 (keuken tot 21u)
gesloten
31 oktober 2023 - 1 november 2023
26 december 2023 - 4 januari 2024
45 plaatsen aan de overkant van de straat
met trots gemaakt door De Formatie