Dit menu wordt geserveerd voor het volledige tafelgezelschap
Zonder wijnen
terrine van fazant met vijgen & wilde eend met sinaasappel / briochetoast / kweepeersiroop / appel gekonfijt in cider
salade van Noordzeekrab / dragonmayonaise / zoet-zure koolrabi / winterpostelein / jus van strandkrabbetjes / gemarineerde venkel / Thaïse kruidenolie
rugfilet / geroosterde Chantenay worteltjes / mini pastinaak / glühweinpeer / pommes duchesse met gebakken spek en ui / grand veneursaus / kroketje van hert / knolselder / truffelcrème / Parmezaanse kaas
vis volgens vangst van de dag / karnemelkpuree /
2x prei / handgepelde grijze garnalen / mousselinesaus
melkchocolade / tonkacrème / meringue / knetterchocolade / gezouten caramel
huisbereid vanilleroomijs met melk van Hoeve ‘t Schotsgoed /chocoladesaus / handgeklopte room
in plaats van het dessert
supplement bovenop het dessert
Enkele kleine gerechtjes om te proeven en te delen, porties per 2 personen.
verse tartaarsaus / citroen
mojo / aïoli
mojo / aïoli
crème van Roeselaarse brokkelkaas / gekonfijte zoete piquillo peper / pimentón de la Vera
chutney van mango
gelakt / kimchi van rode biet
curry / limoen / koriander (kan weggelaten worden)
bruscetta met tomaat / gemarineerde super ansjovis ‘Don Bocarte”
huisgemaakt bij Derycke / compotte van rode ui
krokant gebakken / chimichurri / crème van zoete aardappel
2 stuks / gefrituurde peterselie / citroen
maatjes / radijssoorten / crème van avocado, limoen, Griekse yoghurt / mieriksworteldressing / kimchi
terrine van fazant met vijgen & wilde eend met sinaasappel / briochetoast / kweepeersiroop / appel gekonfijt in cider
gemarineerde Holsteinlende / rucola / Flandrien Grand cru / balsamicodressing / pijnboompitjes
salade van Noordzeekrab / dragonmayonaise / zoet-zure koolrabi / winterpostelein / jus van strandkrabbetjes / gemarineerde venkel / Thaïse kruidenolie
tomatensalsa ‘Rascal tastebuddies’ / microgreens
meunière gebakken, in boerebeuter met look & tijm / ongeschilde frietjes of puree / kruidenslaatje of warme groenten / verse tartaar
gemarineerde Holsteinlende / rucola / Flandrien Grand cru / balsamicodressing / pijnboompitjes
Lotenhulse Jersey kaas / augurk / jalapeño / bio meergranenbroodje / ongeschilde frietjes / gemarineerde maïs / BBQ saus
Lotenhulse Jersey kaas / augurk / jalapeño / bio meergranenbroodje / ongeschilde frietjes / gemarineerde maïs / BBQ saus / gerookt spek Duroc d’ Olives
3 stuks / slaatje / huisgemaakte mayonaise / frietjes
giardiniera / microgroenten / ongeschilde frietjes / truffelmayo
vis volgens vangst van de dag / karnemelkpuree / 2x prei / handgepelde grijze garnalen / mousselinesaus
gegaard in ‘t nieuwe groen ( koreander,basilicum, munt,...) puree of ongeschilde frietjes
verse ongeschilde frietjes / kruidenslaatje of warme groenten / champignon-, peper- of bearnaisesaus
met ongeschilde frietjes of puree
verse tartaar / ongeschilde frietjes of puree
verse ongeschilde frietjes / kruidenslaatje of warme groenten / champignon-, peper- of bearnaisesaus
tomatensalsa ‘Rascal tastebuddies’ / microgreens / rijst of brood
crème van knolselder / witloof / appel / cranberries / amandelkroket
rugfilet / geroosterde Chantenay worteltjes / mini pastinaak / glühweinpeer / pommes duchesse met gebakken spek en ui / grand veneursaus / kroketje van hert / knolselder / truffelcrème / Parmezaanse kaas
verse ongeschilde frietjes / kruidenslaatje of warme groenten / champignon-, peper- of bearnaisesaus
Seizoensfruit / huisbereid vanilleroomijs
vanille
huisgemaakt vanille-ijs / handgeklopte slagroom / huisgemaakte chocoladesaus
koude whiskysabayon / gezouten dulche de leche / huisgemaakt vanille-ijs
melkchocolade / tonkacrème / meringue / knetterchocolade / gezouten caramel
5 geaffineerde hoevekaasjes / noten-krentenbrood / zoete garnituurtjes
met balletjes
sla, tomaat of appelmoes, puree, ongeschilde frietjes of kroketjes
met puree of frietjes
sla / tomaat of appelmoes / frietjes of puree
sla / tomaat of appelmoes/ frietjes
sla, tomaat of appelmoes, puree, ongeschilde frietjes of kroketjes
met slaatje / frietjes
met groentjes naar keuze / saus naar keuze / frietjes
met frietjes / slaatje

gesloten
12u00 tot 16u00 (keuken tot 14u)
12u00 tot 16u00 (keuken tot 14u)
18u30 tot 00u00 (keuken tot 21u)
gesloten
11 november 2025
23 december - 3 januari 2026
We zijn op zoek naar een voltijds zaalmedewerker, bekijk meer info.
45 plaatsen aan de overkant van de straat
met trots gemaakt door De Formatie
